Elektron3
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Expert
- Posty: 6272
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
Re: Elektron3
\(E = mc^2 =\frac{m_oc^2}{\sqrt{1-\beta^2}}=\frac{5}{3}m_oc^2\)
\(E_K = (m-m_o)c^2 =\frac{2}{3}m_oc^2\)
\(E_K = (m-m_o)c^2 =\frac{2}{3}m_oc^2\)
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl