Granice, pochodne, całki, szeregi
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
EatonFS
- Czasem tu bywam
- Posty: 127
- Rejestracja: 27 kwie 2020, 22:41
- Podziękowania: 51 razy
- Płeć:
Post
autor: EatonFS »
Określ dziedzinę funkcji \(y= \frac{ \sqrt{x^2 - 9} }{ \sqrt{-x^2 +6} } +e ^x\)
Dziedzina będzie zbior pusty?
-
radagast
- Guru
- Posty: 17552
- Rejestracja: 09 lis 2010, 07:38
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękowania: 41 razy
- Otrzymane podziękowania: 7436 razy
- Płeć:
Post
autor: radagast »
Tak, dziedzina to
\( \emptyset\)