Elektrotechnika

Pytania o rozwiązania zadań.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
krychhha
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 4
Rejestracja: 07 cze 2020, 13:43
Płeć:

Elektrotechnika

Post autor: krychhha »

Witam,
potrzebuje pilnie pomocy
- na wejściu idealnego układu całkującego podanego impuls prostokątny o czasie trwania to i wartosci um , stala całkowita ma wartosc T. Podać wartość napięcia wyjściowego w chwilach t1 i t2
a) Um= 10v, T=2ms, To = 5ms, t1=3ms, t2 =6ms
b)Um= 5v, T=2ms, To = 8ms, t1=4ms, t2 =10ms
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6271
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Re: Elektrotechnika

Post autor: korki_fizyka »

słówko "pilnie" działa na mnie jak płachta na byka
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
krychhha
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 4
Rejestracja: 07 cze 2020, 13:43
Płeć:

Re: Elektrotechnika

Post autor: krychhha »

Wybacz, pomożesz?
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6271
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Re: Elektrotechnika

Post autor: korki_fizyka »

Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
krychhha
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 4
Rejestracja: 07 cze 2020, 13:43
Płeć:

Re: Elektrotechnika

Post autor: krychhha »

dziękuje bardzo
krychhha
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 4
Rejestracja: 07 cze 2020, 13:43
Płeć:

Re: Elektrotechnika

Post autor: krychhha »

bez całek się nie da?
ODPOWIEDZ