średni czas dojazdu do pracy

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
MetalSkulkBane
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 21
Rejestracja: 13 gru 2019, 22:33
Podziękowania: 21 razy
Płeć:

średni czas dojazdu do pracy

Post autor: MetalSkulkBane »

17 osób spytano o czas dojazdu do pracy
Σ xi1 = 425
Σ xi^2 = 10881

Oszacuj średni czas dojazdu
(Poziom ufności 1 - {alfa} = 0,95 )
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6272
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Re: średni czas dojazdu do pracy

Post autor: korki_fizyka »

Z czym masz problem?
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
ODPOWIEDZ