Zadanie z "Niepewności i ryzyko w analizach inwestycyjnych"

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Azeliaz
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 3
Rejestracja: 08 wrz 2018, 21:26
Płeć:

Zadanie z "Niepewności i ryzyko w analizach inwestycyjnych"

Post autor: Azeliaz »

Skoro \(\kre{R}\) = \(\frac{-8,05%}{12}\) =-0,67%
Rt to -7,47%, a \(\kre{R}\) to -0,67%
To jak zrobić aby
Rt - \(\kre{R}\) = -0,10719 ??

Z tym mam problem.
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6277
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1524 razy
Płeć:

Post autor: korki_fizyka »

pomnożyć przez 1,57632
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
ODPOWIEDZ