Witam mam tu parę zadań z funkcji nie umiem ich różowiąc proszę o pomoc zdjęcie po linkiem :
https://zapodaj.net/5c9207b6285e6.jpg.html
Fukcje powtórka
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Re: Fukcje powtórka
Dumel876 pisze:Witam mam tu parę zadań z funkcji nie umiem ich rozwiązać
proszę o pomoc zdjęcie po linkiem :
https://zapodaj.net/5c9207b6285e6.jpg.html
-
- Expert
- Posty: 6272
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
ad.8
\(v_1 = \frac{s}{t_1} \So s = v_1 t_1\)
\(v_2 = \frac{s}{t_2}= \frac{v_1t_1}{t_2}= 60 \frac{km}{h}\)
pozostałe są równie trywialne
\(v_1 = \frac{s}{t_1} \So s = v_1 t_1\)
\(v_2 = \frac{s}{t_2}= \frac{v_1t_1}{t_2}= 60 \frac{km}{h}\)
pozostałe są równie trywialne
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl