logarytmy 2

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
snowinska91
Czasem tu bywam
Czasem tu bywam
Posty: 127
Rejestracja: 03 sty 2017, 12:36
Podziękowania: 122 razy

logarytmy 2

Post autor: snowinska91 »

oblicz:
\(log_\sqrt{5}+ log_\sqrt{3} \frac{1}{3}\)
Awatar użytkownika
eresh
Guru
Guru
Posty: 16825
Rejestracja: 04 cze 2012, 13:41
Podziękowania: 6 razy
Otrzymane podziękowania: 10382 razy
Płeć:

Re: logarytmy 2

Post autor: eresh »

snowinska91 pisze:oblicz:
\(log_\sqrt{5}+ log_\sqrt{3} \frac{1}{3}\)
chyba czegoś brakuje przy pierwszym logarytmie :)
Podziękuj osobie, która rozwiązała Ci zadanie klikając na ikonkę 👍
ODPOWIEDZ