pwr - analiza - ciagi

Granice, pochodne, całki, szeregi
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
jesien
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 22
Rejestracja: 30 kwie 2008, 15:22

Post autor: jesien »

zbadac czy podane ciagi sa ograniczone z gory, dolu, sa ograniczone:

dn=(2+cosn)/(3-2sinn)
en=(2^n) *sin(npi)/2
cn=pierw n-tego stopnia z (2^n +1)

Dziekuje za pomoc :)
Awatar użytkownika
supergolonka
Moderator
Moderator
Posty: 1869
Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
Otrzymane podziękowania: 29 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: supergolonka »

ODPOWIEDZ