Święta, święta

Co wam tylko przyjdzie do głowy.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Awatar użytkownika
patryk00714
Mistrz
Mistrz
Posty: 8799
Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
Lokalizacja: Śmigiel
Podziękowania: 92 razy
Otrzymane podziękowania: 4450 razy
Płeć:

Święta, święta

Post autor: patryk00714 »

Szanowni Administratorzy, Moderatorzy, Użytkownicy!

Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia chcialbym życzyć wszystkim zdrowych i spokojnych świąt, dużo radości i chwil spędzonych w rodzinnym gronie! Niech każdemu z Was gwiazda na niebie świeci najjaśniejszym promieniem!
Tego i wszystkiego, czego pragniecie życzy Patryk :)
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!

\(\exp (i \pi) +1=0\)
mallio
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1014
Rejestracja: 08 wrz 2011, 20:24
Podziękowania: 644 razy
Otrzymane podziękowania: 57 razy
Płeć:

Święta, święta

Post autor: mallio »

Ja Tobie Patryk i Wam wszystkim też życzę WESOŁYCH ŚWIĄT :D
images (1).jpg
images (1).jpg (7.47 KiB) Przejrzano 2658 razy
Skip beat drama :D Polecam.
Ren Tsuruga kocham Cię
Gorąca czekolado kocham Cię
Kino 3D kocham Cię
Awatar użytkownika
Lbubsazob
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1909
Rejestracja: 28 maja 2010, 08:51
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękowania: 40 razy
Otrzymane podziękowania: 898 razy
Płeć:

Re: Święta, święta

Post autor: Lbubsazob »

Chodzi Mikołaj po śniegu
i myśli: "Wszystko w biegu!
Nie mam nawet chwili wytchnienia
w dzień Bożego Narodzenia.
Renifery mi wysiadły,
deski od sań mi odpadły.
Muszę biegać sam, aż padnę,
a kondycji nie mam żadnej.
Zaraz skończę część północną,
zamiast zrobić ciszę nocną
muszę lecieć na południe,
aż mój worek trochę schudnie.
Choć w Święta muszę pracować,
potem mogę odchorować.
Cały przyszły rok mam wolny,
dla mnie to żaden rok szkolny.
Mogę leżeć na tapczanie,
śledzić nowe sceny w Klanie,
ale kiedy nic nie robię,
w wolnych chwilach myślę sobie:
Może i ciężko pracuję,
od rana do nocy haruję,
ale gdy daję prezenty,
jestem bardziej uśmiechnięty.
Mogę dzielić się radością,
darzyć innych swą miłością.
Teraz pędzę tam, do dzieci,
bo pierwsza gwiazdka już świeci!"
Chwycił worek, poszedł dalej,
widział, że światło się pali.
Siedzi tam cała rodzina -
szybko wskoczył do komina...

WESOŁYCH ŚWIĄT :)
Awatar użytkownika
kamil13151
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1528
Rejestracja: 14 kwie 2011, 19:31
Lokalizacja: Warszawa
Podziękowania: 170 razy
Otrzymane podziękowania: 502 razy
Płeć:

Re: Święta, święta

Post autor: kamil13151 »

święta, święta i po świętach :P Dla mnie to monotonia :?
Awatar użytkownika
Lbubsazob
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1909
Rejestracja: 28 maja 2010, 08:51
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękowania: 40 razy
Otrzymane podziękowania: 898 razy
Płeć:

Post autor: Lbubsazob »

Dla mnie w zasadzie też, bo nawet nie zauważam, kiedy one zdążą minąć :)
Awatar użytkownika
kamil13151
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1528
Rejestracja: 14 kwie 2011, 19:31
Lokalizacja: Warszawa
Podziękowania: 170 razy
Otrzymane podziękowania: 502 razy
Płeć:

Post autor: kamil13151 »

Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6589
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1119 razy
Płeć:

Post autor: anka »

A ja życzę trochę śniegu.

Śnieżynka (niestety nie mojego autorstwa)
http://www.geogebra.org/en/upload/files ... zynka.html
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
Awatar użytkownika
domino21
Expert
Expert
Posty: 3725
Rejestracja: 27 mar 2009, 16:56
Lokalizacja: Skierniewice
Podziękowania: 3 razy
Otrzymane podziękowania: 1298 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: domino21 »

życzę wszystkim bardzo wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt oraz fantastycznego Sylwestra ;)


http://www.youtube.com/watch?v=elIj7bjDnck
wsl1993_
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 936
Rejestracja: 07 maja 2009, 20:52
Podziękowania: 268 razy
Otrzymane podziękowania: 189 razy
Płeć:

Post autor: wsl1993_ »

Wesołych Świąt ;)
\(\ge\)Pomogłem? Kliknij ł\(\alpha\)pkę w górę! ;)\(\le\)
Awatar użytkownika
bartek
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 427
Rejestracja: 22 gru 2009, 18:32
Otrzymane podziękowania: 214 razy
Płeć:

Post autor: bartek »

Ode mnie również wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku :wink:
ODPOWIEDZ