oblicz

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
martucha1
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 36
Rejestracja: 11 mar 2010, 15:34

oblicz

Post autor: martucha1 »

\(3 - \sqrt{2} + 5-4 \sqrt{2}\)
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6591
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1119 razy
Płeć:

Post autor: anka »

\(=8-5 \sqrt{2}\)
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
ODPOWIEDZ