II próbna matura 2010 z zadania.info - rozszerzenie
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Dopiero zaczynam
-
- Dopiero zaczynam
-
- Witam na forum
-
- Stały bywalec
- Podziękowania: 1 raz
- Otrzymane podziękowania: 4 razy
Moim zdaniem to bez znaczenia, czy w maju będzie prostsza czy nie, bo najlepsi zawsze będą mieć wysokie wyniki, a reszta ludzi to jak będzie łatwa matura = będą mieć dobre wyniki, jak będzie trudna to będą mieć słabe, więc zależnie od poziomu matury będą się zmieniać progi punktowe na studia. Matura trudna = pójdą w dół, matura łatwa = pójdą w górę. W każdym razie, maturki z zadania.info stoją na bardzo dobrym poziomie i pozwolą świetnie przygotować się do prawdziwej matury, bez znaczenia czy będzie ona trudna czy łatwa .
-
- Witam na forum
Zadanie 8, czy Wam również się wydaje, że jednak rozwiązanie jest złe? (pomijam samo kropnięcie się o jedno zero na samym końcu)
Brakuje mi tam zdarzenia, kiedy mamy jedną 2zł, jedną 1zł, osiem 50gr i kiedy mamy jedną 2zł, dwie 1zł i siedem 50gr. Aczkolwiek mogę się mylić. (zgłosiłem to w obiekcjach, ale wiadomo, że admin może czasami później odpowiedzieć niż userzy (; )
Brakuje mi tam zdarzenia, kiedy mamy jedną 2zł, jedną 1zł, osiem 50gr i kiedy mamy jedną 2zł, dwie 1zł i siedem 50gr. Aczkolwiek mogę się mylić. (zgłosiłem to w obiekcjach, ale wiadomo, że admin może czasami później odpowiedzieć niż userzy (; )
-
- Dopiero zaczynam
-
- Stały bywalec
- Podziękowania: 1 raz
- Otrzymane podziękowania: 4 razy
W tym roku nie wiadomo czy podskoczą, bo ogólnie ta matura z matematyki rozszerzona to teraz jedna wielka niewiadoma ... Jedni straszą, że będzie bardzo trudna inni, że taka jak zwykle, więc tak naprawdę nie ma co liczyć na coś, tylko pracować, pracować, pracować a wtedy notowania będą na pewno zadowalające .