Zadania z funkcji

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
coli
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 10
Rejestracja: 04 sie 2008, 08:46

Zadania z funkcji

Post autor: coli »

Czesc!

Jestem tu nowy! Wedlug mnie jestescie najlepszym forum matematycznym na swiecie. Czesto przegladalem wasze zadanka, a teraz postanowilem sie zarejestrowac...

Prosze o rozwiazanie zadan z tych postow (zadania od anetka10); bylyby one takze mi bardzo przydatne:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?t=317
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?t=318
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?t=319

pozdrawiam
Awatar użytkownika
supergolonka
Moderator
Moderator
Posty: 1868
Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
Otrzymane podziękowania: 29 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: supergolonka »

No to witamy w klubie :) Rozwiązania oczywiście się pojawią, ale zajmuje to trochę czasu.
ODPOWIEDZ