BUDOWA Portfela Akcji w Excelu Proszę o pomoc

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
hockeypl
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 2
Rejestracja: 10 maja 2017, 20:40

BUDOWA Portfela Akcji w Excelu Proszę o pomoc

Post autor: hockeypl »

Mam do wykonania zadanie które polega na zbudowaniu portfela wybranych 5 akcji notowanych na WIG20.
Mam wyznaczyć notowania stopy zwrotu, odchylenie niestandardowe stop zwrotu, kolejno wyznaczyc stope zwrotu z portfela oraz ryzyko portfela. Kompletnie nie potrafię czytać danych z giełdy. Proszę o waszą pomoc w rozwiązaniu tego zadania. POZDRAWIAM
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6285
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1566 razy
Płeć:

Post autor: korki_fizyka »

To co ty jeszcze robisz na tych studiach ?
viewtopic.php?f=38&t=82764&p=302018#p302018
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl