Granice, pochodne, całki, szeregi
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
wsl1993_
- Fachowiec
![Fachowiec Fachowiec](./images/ranks/rank8.gif)
- Posty: 936
- Rejestracja: 07 maja 2009, 20:52
- Podziękowania: 268 razy
- Otrzymane podziękowania: 189 razy
- Płeć:
Post
autor: wsl1993_ »
\(f(x,y)=x^3+y^2-6xy-39x+18y+29\)
\(\ge\)Pomogłem? Kliknij ł
\(\alpha\)pkę w górę!
\(\le\)
-
eresh
- Guru
![Guru Guru](./images/ranks/rank14.gif)
- Posty: 16825
- Rejestracja: 04 cze 2012, 13:41
- Podziękowania: 6 razy
- Otrzymane podziękowania: 10382 razy
- Płeć:
Post
autor: eresh »
wyznacz pochodne cząstkowe i znajdź punkty stacjonarne
Podziękuj osobie, która rozwiązała Ci zadanie klikając na ikonkę ![👍](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f44d.svg)
-
wsl1993_
- Fachowiec
![Fachowiec Fachowiec](./images/ranks/rank8.gif)
- Posty: 936
- Rejestracja: 07 maja 2009, 20:52
- Podziękowania: 268 razy
- Otrzymane podziękowania: 189 razy
- Płeć:
Post
autor: wsl1993_ »
Bardzo proszę o rozwiązanie zadania. Bardzo mi na tym zależy.
Pozdrawiam
\(\ge\)Pomogłem? Kliknij ł
\(\alpha\)pkę w górę!
\(\le\)
-
eresh
- Guru
![Guru Guru](./images/ranks/rank14.gif)
- Posty: 16825
- Rejestracja: 04 cze 2012, 13:41
- Podziękowania: 6 razy
- Otrzymane podziękowania: 10382 razy
- Płeć:
Post
autor: eresh »
chcesz gotowca? a nie lepiej się trochę wysilić?
Podziękuj osobie, która rozwiązała Ci zadanie klikając na ikonkę ![👍](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f44d.svg)