Przedziały

Teoria liczb, teoria grafów, indukcja
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
zibi21114
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 2
Rejestracja: 13 gru 2022, 23:41
Podziękowania: 1 raz
Płeć:

Przedziały

Post autor: zibi21114 »

Dane są przedziały \(P=(1,4]\) i \(Q = [-2,7)\). Niech \(A=P\times Q\) i \(B=Q\times P\). Zilustruj w układzie współrzędnych zbiory \(A\) i \(B\). Wyznacz graficznie \(A\setminus B\)
Ostatnio zmieniony 14 gru 2022, 09:19 przez Jerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa wiadomości; cała "matematyka" w kodzie i [tex] [/tex]
Awatar użytkownika
Jerry
Expert
Expert
Posty: 3539
Rejestracja: 18 maja 2009, 09:23
Podziękowania: 51 razy
Otrzymane podziękowania: 1943 razy

Re: Przedziały

Post autor: Jerry »

001.jpg
Pozdrawiam
zibi21114
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 2
Rejestracja: 13 gru 2022, 23:41
Podziękowania: 1 raz
Płeć:

Re: Przedziały

Post autor: zibi21114 »

Dziękuję bardzo!
ODPOWIEDZ