Granice, pochodne, całki, szeregi
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
jjjjjj
- Rozkręcam się
- Posty: 54
- Rejestracja: 11 lis 2021, 21:35
- Podziękowania: 31 razy
- Otrzymane podziękowania: 2 razy
- Płeć:
Post
autor: jjjjjj »
Oblicz pole obszaru G ograniczonego wykresami \(x=0, y=2x, z=0, z=x^2+y^2\)
-
kerajs
- Fachowiec
- Posty: 2963
- Rejestracja: 14 lis 2016, 14:38
- Podziękowania: 33 razy
- Otrzymane podziękowania: 1303 razy
- Płeć:
Post
autor: kerajs »
jjjjjj pisze: ↑22 paź 2022, 12:36
Oblicz pole obszaru G ograniczonego wykresami
\(x=0, y=2x, z=0, z=x^2+y^2\)
Te trzy płaszczyzny i paraboloida obrotowa nie ograniczają żadnego obszaru.