Oblicz pochodną funkcji
f(x)= (-x^6+8^3) / (2-x^3)^2
Oblicz pochodną
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Expert
- Posty: 6285
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1566 razy
- Płeć:
Re: Oblicz pochodną
Zapisz to porządnie https://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=6&t=568
a wszystko okaże się bardzo proste
a wszystko okaże się bardzo proste

Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl