matura 2019
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Rozkręcam się
- Posty: 62
- Rejestracja: 23 wrz 2018, 18:55
- Podziękowania: 5 razy
- Otrzymane podziękowania: 15 razy
- Płeć:
Przyjemność pisania w sali gimnastycznej
będę miał za rok, ale porównując z próbnymi arkuszami zadania.info, to to był jakiś żart. Po 40 minutach skończyłem pisać i porównując wyniki z tymi od "ekspertów" przeróżnych portali miałem wszystko dobrze. Generator arkuszy lepiej dobiera poziom trudności zadań, te nawet nie wymagały liczenia, ani myślenia.
O rozszerzeniu mowa

O rozszerzeniu mowa
-
- Witam na forum
- Posty: 1
- Rejestracja: 21 sie 2013, 19:44
- Płeć:
-
- Czasem tu bywam
- Posty: 107
- Rejestracja: 24 cze 2008, 11:35
- Otrzymane podziękowania: 1 raz
Zadanie 25 z podstawy:
https://www.zadania.info/d1771/99827
Chyba najwięksi pesymiści nie spodziewali się, że matura tak nisko upadnie.
A zadanie 11 z matury rozszerzonej w starej formule jest moim zdaniem źle ułożone. Moim zdaniem odpowiedź \(576+\frac{288}{cos\alpha}+\frac{288}{\cos\beta}\) powinna mieć maksymalną punktację.
https://www.zadania.info/d1771/99827
Chyba najwięksi pesymiści nie spodziewali się, że matura tak nisko upadnie.
A zadanie 11 z matury rozszerzonej w starej formule jest moim zdaniem źle ułożone. Moim zdaniem odpowiedź \(576+\frac{288}{cos\alpha}+\frac{288}{\cos\beta}\) powinna mieć maksymalną punktację.
-
- Witam na forum
- Posty: 3
- Rejestracja: 26 maja 2019, 12:13
- Płeć: