Naszkicuj zbiór

Zbiory, relacje, logika
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
alanowakk
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 271
Rejestracja: 04 gru 2018, 23:54
Podziękowania: 81 razy
Płeć:

Naszkicuj zbiór

Post autor: alanowakk »

Proszę o pomoc,
Naszkicuj zbiór \(AxB\) jeśli
\(A= \left\{ {x \in R^+~~~~~~~:~~~~~~~~log_2 \left( 9x\right) >0}\right\}\)
\(B= \left\{ {y \in R ~~~~~~~~~:~~~~~~~0<y \le 1}\right\}\)
kerajs
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 2963
Rejestracja: 14 lis 2016, 14:38
Podziękowania: 33 razy
Otrzymane podziękowania: 1303 razy
Płeć:

Post autor: kerajs »

k.png
k.png (315.07 KiB) Przejrzano 1152 razy
ODPOWIEDZ