Układ równań

Zadania niepasujące do innych kategorii.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
ala1234
Czasem tu bywam
Czasem tu bywam
Posty: 98
Rejestracja: 10 mar 2010, 14:50

Układ równań

Post autor: ala1234 »

rozwiaz ROWNANIE


A)
{ 2^3+(4b+a)*2^2-(3b-a)*2-12=0
{ (-3)^3+(4b+a)*(-3)^2-(3b-a)*(-3)-12=0

B)
{1^3+(2a-1)*1^2-(a-b)*1+a+b+0
{2^3+(2a-1)*2^2-(a-b)*2+a+b=28



POMOCY :(
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6587
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1117 razy
Płeć:

Post autor: anka »

Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
ODPOWIEDZ