Obliczyć element

Pytania o rozwiązania zadań.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Jarxinho
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 63
Rejestracja: 19 mar 2015, 19:18
Podziękowania: 21 razy
Płeć:

Obliczyć element

Post autor: Jarxinho »

Obliczyć element optymalny h* dla f=(-1,-2,1)
względem podprzestrzeni rozpiętej przez wektory f1=(1,1,2) oraz f2=(0,1,1)
stosując metody:
- ortonormalizacji,
- rozwiązując układ równań normalnych
Jarxinho
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 63
Rejestracja: 19 mar 2015, 19:18
Podziękowania: 21 razy
Płeć:

Re: Obliczyć element

Post autor: Jarxinho »

Ponawiam prośbę
ODPOWIEDZ