Witam,
Mam do rozwiązania trzy zadania: http://imgur.com/a/cw0gj
Są to pierwsze trzy zadania na kartce wstawionej przeze mnie.
Czy moglibyście wyjaśnić mi jak je rozwiązać?
Z góry dziękuję za pomoc!
FIzyka Dynamika/Kinematyka
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Expert
- Posty: 6270
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
Wszystkie zadania liczy się z II zasady dynamiki dla ruchu postępowego i obrotowego.
viewtopic.php?f=29&t=12617
viewtopic.php?f=29&t=12617
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl