Cześć, mam problem z kilkoma prostymi zadaniami, proszę o pomoc. Zadania w załączniku.
LINK DO ZADAŃ
http://zapodaj.net/904da28f691f3.png.html
Zadania z dynamiki
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Expert
- Posty: 6272
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
Umiesz odejmować wektory
\(\Delta \vec{r} = \vec{r_2} - \vec{r_1}=[-D+V_ot,D-V_ot,0]\) potem oblicz jego długość.
\(\Delta \vec{r} = \vec{r_2} - \vec{r_1}=[-D+V_ot,D-V_ot,0]\) potem oblicz jego długość.
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl