oblicz

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
ciastek321
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 2
Rejestracja: 07 wrz 2015, 20:35
Płeć:

oblicz

Post autor: ciastek321 »

\(\frac{ \left(3^4 \right)^{-8}]^{-4}*( \frac{1}{3})^{17}*6^{-5}*18^9* (\frac{1}{27})^{40} }{(0,0625)^-{3}*12^{-5}*[(- \frac{1}{3}^{-2})^4 }\)
pytajnik++
Moderator
Moderator
Posty: 107
Rejestracja: 12 sie 2015, 18:11
Podziękowania: 4 razy
Otrzymane podziękowania: 80 razy

Post autor: pytajnik++ »

ODPOWIEDZ