Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
czarno_bielszy
- Dopiero zaczynam
![Dopiero zaczynam Dopiero zaczynam](./images/ranks/rank1.gif)
- Posty: 15
- Rejestracja: 15 sty 2014, 21:28
- Podziękowania: 2 razy
- Płeć:
Post
autor: czarno_bielszy »
Witam, czy mógłby ktoś rozwiązać mi poniższe zadanie, gdyż jest mi ono bardzo potrzebne, a kompletnie nie wiem jak się za nie zabrać.
W zadaniu chodzi o wyznaczenie reakcji:
![3.JPG](./download/file.php?id=5734&sid=68a3210b8161232d8144e3248d1fcd29)
- 3.JPG (11.49 KiB) Przejrzano 1162 razy
w:
![zadanie.JPG](./download/file.php?id=5733&sid=68a3210b8161232d8144e3248d1fcd29)
- zadanie.JPG (23.02 KiB) Przejrzano 1162 razy
dla:
![1.JPG](./download/file.php?id=5735&sid=68a3210b8161232d8144e3248d1fcd29)
- 1.JPG (20.37 KiB) Przejrzano 1162 razy
Z góry dziękuję bardzo
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)