nowe zestawy
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Witam na forum
- Posty: 2
- Rejestracja: 13 lut 2014, 09:08
- Płeć:
- denatlu
- Fachowiec
- Posty: 1107
- Rejestracja: 10 mar 2012, 12:35
- Lokalizacja: Lublin
- Podziękowania: 145 razy
- Otrzymane podziękowania: 344 razy
- Płeć:
Będą, administrator napisał 11 lutego:
Więcej informacji w tym dziale: http://forum.zadania.info/viewforum.php?f=2supergolonka pisze:Za niecałe 3 tygodnie zaczną się pojawiać tegoroczne maturki z zadania.info.
gg: 4987844
Spoiler
.\begin{cases} x \\ y \\ z \end{cases} - układ równań
\frac{}{} - ułamek
\sqrt{} - pierwiastek
\frac{}{} - ułamek
\sqrt{} - pierwiastek
-
- Witam na forum
- Posty: 2
- Rejestracja: 13 lut 2014, 09:08
- Płeć: