E(3*(x-3))=

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
daglasss23
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 11
Rejestracja: 02 sty 2014, 15:12
Podziękowania: 2 razy
Płeć:

E(3*(x-3))=

Post autor: daglasss23 »

1 pytanie z teorii .

E(3*(x-3))=
miodzio1988
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1751
Rejestracja: 05 sie 2009, 13:08
Otrzymane podziękowania: 207 razy

Post autor: miodzio1988 »

No i? Wymnoz i rozbij na dwie wartosci oczekiwane
W sprawie rozwiązania zadań proszę pisać na numer GG
6401380
daglasss23
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 11
Rejestracja: 02 sty 2014, 15:12
Podziękowania: 2 razy
Płeć:

Post autor: daglasss23 »

i w takiej formie zostawic E(3x)-9 ??? czy jakoś opisac to zadanie kontrolne a ja nie jestem orłem z matmy ..
miodzio1988
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1751
Rejestracja: 05 sie 2009, 13:08
Otrzymane podziękowania: 207 razy

Post autor: miodzio1988 »

3 tez mozesz wyciagnac przed wartosc oczekiwaną
W sprawie rozwiązania zadań proszę pisać na numer GG
6401380
ODPOWIEDZ