Macierze

Pytania o rozwiązania zadań.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
ernesta088
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 4
Rejestracja: 01 lis 2013, 15:56

Macierze

Post autor: ernesta088 »

Prosze o rozwiązanie macierzy:

1. 2kx-y+z=k
(2+k)x +y -2z = k-1
x-3y-kz=2k

2. x+2y+kz=k+2
(k+3)x+y+3z=k
2x+2y+(k-1)z=-2
Awatar użytkownika
kacper218
Expert
Expert
Posty: 4077
Rejestracja: 02 paź 2009, 14:33
Lokalizacja: Radzymin
Podziękowania: 5 razy
Otrzymane podziękowania: 1382 razy
Płeć:

Post autor: kacper218 »

Co znaczy wg ciebie rozwiązanie macierzy?
Używaj latexa.
Pomogłem? Daj plusika :D
Masz pytania? Napisz priv
Przepisywanie prac do \(\LaTeX- a\)

Korepetycje Radzymin i okolice. :)
ODPOWIEDZ