Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
kwiatki99
- Rozkręcam się
![Rozkręcam się Rozkręcam się](./images/ranks/rank2.gif)
- Posty: 37
- Rejestracja: 06 mar 2013, 22:48
- Podziękowania: 18 razy
- Płeć:
Post
autor: kwiatki99 »
Narysuj drzewo ilustrujące czterokrotny rzut monetą i oblicz prawdopodobieństwo zdarzeń:
a) otrzymano dokładnie jedną reszkę,
b) otrzymano tylko samo orłów co reszek,
c) otrzymano co najmniej jednego orła.
Proszę narysujcie wszystko po kolei błagam
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
(
-
patryk00714
- Mistrz
![Mistrz Mistrz](./images/ranks/rank13.gif)
- Posty: 8799
- Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
- Lokalizacja: Śmigiel
- Podziękowania: 92 razy
- Otrzymane podziękowania: 4450 razy
- Płeć:
Post
autor: patryk00714 »
Rysunek poniżej:
![Bez tytułu.png](./download/file.php?id=4776&sid=3b0beedbf4e5582f089f93b0a90069e0)
- Bez tytułu.png (25.41 KiB) Przejrzano 211 razy
zaznacz kolorem odpowiednie gałęzie, które spełniają warunki zadania. Wszystkie gałęzie mają wartość
\(\frac{1}{2}\)
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!
\(\exp (i \pi) +1=0\)