Zadanie Transwesale

Teoria liczb, teoria grafów, indukcja
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
marco12
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 4
Rejestracja: 11 kwie 2013, 17:30
Podziękowania: 4 razy
Płeć:

Zadanie Transwesale

Post autor: marco12 »

wyznacz transwesale dla rodziny zbiorów {A,B,C,D,E,F} (transwesale
należy wybierac
zachowujac każdorazowo podaną kolejność elemntów w zbiorach A-F )

A={2 4 5 6}
B= {1 3 5 6 }
C={2 3 4 5}
D={1 3 4 6}
E={1 2 3 4 }
F={1 2 4 5 }
ODPOWIEDZ