[Zły tytuł] POMOCY BARDZO PILNE!!!

O wszystkim i o niczym.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
natucha_91
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 5
Rejestracja: 03 mar 2013, 19:13
Podziękowania: 3 razy
Płeć:

POMOCY BARDZO PILNE!!!

Post autor: natucha_91 »

Kto jest bardzo dobry z matmy potrzebuje rozwiązać Prace Kontrolną na zaliczenie przedmiotu proszę o e-mail wyśle załącznik. POMÓŻCIE PROSZĘ
michalS94
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 44
Rejestracja: 27 sie 2012, 13:04
Podziękowania: 1 raz
Otrzymane podziękowania: 12 razy
Płeć:

Post autor: michalS94 »

Napisz na PW
Awatar użytkownika
denatlu
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1107
Rejestracja: 10 mar 2012, 12:35
Lokalizacja: Lublin
Podziękowania: 145 razy
Otrzymane podziękowania: 344 razy
Płeć:

Post autor: denatlu »

zamieść zadania przepisane na forum
gg: 4987844
Spoiler
.\begin{cases} x \\ y \\ z \end{cases} - układ równań
\frac{}{} - ułamek
\sqrt{} - pierwiastek
Awatar użytkownika
kacper218
Expert
Expert
Posty: 4080
Rejestracja: 02 paź 2009, 14:33
Lokalizacja: Radzymin
Podziękowania: 7 razy
Otrzymane podziękowania: 1382 razy
Płeć:

Post autor: kacper218 »

jak napiszesz na forum to szybciej uzyskasz odpowiedzi :-D
Pomogłem? Daj plusika :D
Masz pytania? Napisz priv
Przepisywanie prac do \(\LaTeX- a\)

Korepetycje Radzymin i okolice. :)
ODPOWIEDZ