Forum serwisu
Przejdź do zawartości
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Więcej…
Tematy bez odpowiedzi
Aktywne tematy
Szukaj
Zaloguj się
Zarejestruj się
Strona główna
Studia
Pomocy! - różne
zadania.info
Szukaj
równanie
Pytania o rozwiązania zadań.
ODPOWIEDZ
Podgląd wydruku
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Posty: 1 • Strona
1
z
1
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
mausa
Dopiero zaczynam
Posty:
26
Rejestracja:
13 lut 2013, 19:39
Podziękowania:
1 raz
równanie
Cytuj
Post
autor:
mausa
»
26 lut 2013, 19:52
rozwiąż równanie
x1+ x2 +x3 \le 3
{ x1+ 2x2 + 2x3 \ge 2
2x1 + 2x2 +3x3 \le 10
Na górę
ODPOWIEDZ
Podgląd wydruku
Posty: 1 • Strona
1
z
1
Wróć do „Pomocy! - różne”