rozwiązania bazowe i ogólne równania

Pytania o rozwiązania zadań.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
mausa
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 26
Rejestracja: 13 lut 2013, 19:39
Podziękowania: 1 raz

rozwiązania bazowe i ogólne równania

Post autor: mausa »

proszę o rozwiązanie bazowe i ogólne równania

2x1 + x2 + 3x3 = 14
x2 - x3 = 6
x1 + x2 + x3 = 10
Crazy Driver
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1070
Rejestracja: 07 maja 2010, 12:48
Podziękowania: 2 razy
Otrzymane podziękowania: 357 razy

Post autor: Crazy Driver »

W czym problem?
Korki z matmy, rozwiązywanie zadań
info na priv
ODPOWIEDZ