zbiory

Zadania niepasujące do innych kategorii.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
kasia22
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 13
Rejestracja: 07 paź 2008, 19:56

zbiory

Post autor: kasia22 »

Dane są zbiory A {-2,-1,1,5,33} B = {-22,-1,0,5-33} C {-1 ,0} D ={-2 ,33}
wyznacz

a) A- B
b) A +C
c) czesc wspolna B i D
d) B - C

Dane zbiory A{x : x E R ^ X >-2} B {x:x E R ^ x <8} C {x:x E R ^ -5<x <-1}
D x:x E R^ x < -3 V x>4 zaznacz na osi liczbowej

a) A -B
b) A + C
c) cz wspolna B D
d)B -C

Prosze o poprawne rozwiazanie
kasia22
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 13
Rejestracja: 07 paź 2008, 19:56

Post autor: kasia22 »

Rozwiaz uklad rownan
{ -3(x+2)+2(x+y)=2
{2(y +2)+3(x-y)=2x-1

Rozwiaz rownanie i nierownosc
a) 2(x-1) -3(x-2)<6
kasia22
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 13
Rejestracja: 07 paź 2008, 19:56

Post autor: kasia22 »

b ) 3( x-11) = 3(x+1)- 2 ( 2x-5)
_____ ______ _________ rozwiaz rownanie i nierownosc prosze o dobre rozwiazanie
4 5 11
Ostatnio zmieniony 19 paź 2008, 18:39 przez kasia22, łącznie zmieniany 1 raz.
kasia22
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 13
Rejestracja: 07 paź 2008, 19:56

Post autor: kasia22 »

geometria
zad 1Dany trojkat o wierzcholkach A (-2-3) B (1,4) C (-1, 3 ) Oblicz obwod trojkata ABC
zad 2 w trojkacie ABC dane sa A (-4,-2) B (5,1) C (1,3) oblicz dl bokow tego trojkata sprawdz czy jest prostokatny?

zad3 2 przecinajace sie proste tworza 4 katy wypukle z ktorych jeden jest rowny 35 stopni wyznacz pozostale katy
prosze o poprawne odpowiedzi z gory dziekuje za pomoc
kumaj
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 11
Rejestracja: 22 wrz 2008, 11:48
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: kumaj »

Kasiu tu nie mogę włączyć załącznika, a był mi niezbędny do szybkiej odpowiedzi (te symbole!!!!!!), więc wysyłam Ci mailem. Kumaj
ODPOWIEDZ