SprAwdż równość

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
nieznajoma_88
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 52
Rejestracja: 01 paź 2009, 16:37
Podziękowania: 41 razy

SprAwdż równość

Post autor: nieznajoma_88 »

\(\sqrt{2+\sqrt{3}}*\)\(\sqrt{2+\sqrt{2}+\sqrt{3}}\)*\(\sqrt{2+\sqrt{2}+\sqrt{2}+\sqrt{3}}*\)\(\sqrt{2-\sqrt{2}+\sqrt{2}+\sqrt{3}\)= 1
Ostatnio zmieniony 06 lis 2009, 19:43 przez nieznajoma_88, łącznie zmieniany 1 raz.
...Miłość w naszych czasach nie istnieje trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać nie?:)
e_liska
Czasem tu bywam
Czasem tu bywam
Posty: 107
Rejestracja: 07 paź 2009, 11:42
Podziękowania: 5 razy
Otrzymane podziękowania: 1 raz

Post autor: e_liska »

czy dobrze jest przepisane?
czy między pierwiastkami jest mnożenie?
bo nie wychodzi równanie tożsamościowe
może gdzieś minus zgubiłas?
Miłość to jedyne uczucie, które się mnoży, jeśli się je dzieli...
nieznajoma_88
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 52
Rejestracja: 01 paź 2009, 16:37
Podziękowania: 41 razy

Post autor: nieznajoma_88 »

to wszystko jest pod pierwiastkiem. i minus jest tylko z ostniej czesci
...Miłość w naszych czasach nie istnieje trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać nie?:)
nieznajoma_88
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 52
Rejestracja: 01 paź 2009, 16:37
Podziękowania: 41 razy

Post autor: nieznajoma_88 »

moze byc odpowiedz nie jest rowne:)
...Miłość w naszych czasach nie istnieje trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać nie?:)
ODPOWIEDZ