Wykres funkcji
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- patryk00714
- Mistrz
- Posty: 8799
- Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
- Lokalizacja: Śmigiel
- Podziękowania: 92 razy
- Otrzymane podziękowania: 4450 razy
- Płeć:
Re: Wykres funkcji
\(\frac{1}{9}=a^2 \Rightarrow a= \frac{1}{3}\)
\(f(x)=( \frac{1}{3})^x\)
\(f(x)=( \frac{1}{3})^x\)
- Załączniki
-
- Przechwytywanie.PNG (19.56 KiB) Przejrzano 244 razy
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!
\(\exp (i \pi) +1=0\)
\(\exp (i \pi) +1=0\)