Proszę o pomoc!!!Jak najszybciej

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
klaudia1395
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 3
Rejestracja: 05 paź 2008, 12:41

Post autor: klaudia1395 »

Mam jedno zadanie do zrobienie i nie wiem jak je rozwiązać.
Zadanie 1.Wpisz brakujące cyfry,by spełniona była równość:
?-brakująca liczba
g) ??9?9 : 7 = 5?8?
i) ??5?6 : 6 = 5?2?
k)??7?8 : 7 = 5?6?
m) ??8?6 : 3 = 4?4?
Awatar użytkownika
supergolonka
Moderator
Moderator
Posty: 1868
Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
Otrzymane podziękowania: 29 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: supergolonka »

ODPOWIEDZ