VI próbna matura 2012 z zadania.info

O wszystkim, co jest związane z maturą, linki do zadań, komentarze i inne przemyślenia.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij

VI próbna matura była:

Podstawa - łatwa
2
4%
Podstawa - normalna
11
21%
Podstawa - trudna
3
6%
Rozszerzenie - łatwa
1
2%
Rozszerzenie - normalna
15
29%
Rozszerzenie - trudna
20
38%
 
Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
supergolonka
Moderator
Moderator
Posty: 1868
Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
Otrzymane podziękowania: 29 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: supergolonka »

Do wsl1993_:
Sprecyzuj pytanie.
Do pierwszej nierówności wstawione są liczby a=a^3, b=c=d=1/a
maniaq
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 8
Rejestracja: 07 kwie 2011, 19:24
Płeć:

Re: VI próbna matura 2012 z zadania.info

Post autor: maniaq »

rzeczywiście - bo wśród jednej pustej może być możliwość że kolejna jest też pusta ;) dzięki za odpowiedz ;)
ODPOWIEDZ