Boxxy

Co wam tylko przyjdzie do głowy.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Leogict
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 20
Rejestracja: 24 maja 2009, 01:01

Boxxy

Post autor: Leogict »

Nie wiem jak wy ale ja ją mogę oglądać na okrągło:

http://www.youtube.com/watch?v=Yavx9yxTrsw
http://www.youtube.com/watch?v=80hx2FfWjow
http://www.youtube.com/watch?v=VcydqSpYN00

No i cudny remix:
http://www.youtube.com/watch?v=6bMLrA_0O5I

Nie wiem co ona ma w sobie, ale ogląda i słucha się miodzio. :)
ODPOWIEDZ