Wzór analityczny

Algebra liniowa, algebra, wektory, liczby zespolone
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
martaaa7
Czasem tu bywam
Czasem tu bywam
Posty: 122
Rejestracja: 16 paź 2011, 18:19
Podziękowania: 31 razy
Płeć:

Wzór analityczny

Post autor: martaaa7 »

Wyznaczyć wzór analityczny symetrii \(\pi\) przestrzeni \(R^3\) względem podprzestrzeni \(U_1=Sol(x+y-3z=0)\) i wzdłuż prostej \(U_2= \begin{vmatrix}1\\2\\3 \end{vmatrix}\) Proszę o pomoc
ODPOWIEDZ