Płaszczyna zespolona

Algebra liniowa, algebra, wektory, liczby zespolone
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
patrycjaa_93
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 67
Rejestracja: 28 kwie 2011, 18:55
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 2 razy
Płeć:

Płaszczyna zespolona

Post autor: patrycjaa_93 »

Jak narysować taką równość
1) \(|z-c|+|z+c|=2a\) i
2) \(\frac{ \pi }{2}<Arg(z) \le \pi\)
3) \(arg \frac{z-i}{z+1}= \frac{ \pi }{2}\)
ODPOWIEDZ