Forum serwisu
Przejdź do zawartości
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Więcej…
Tematy bez odpowiedzi
Aktywne tematy
Szukaj
Zaloguj się
Zarejestruj się
Strona główna
Studia
Pomocy! - algebra
zadania.info
Szukaj
oblicz wektory
Algebra liniowa, algebra, wektory, liczby zespolone
ODPOWIEDZ
Podgląd wydruku
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Posty: 1 • Strona
1
z
1
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
ewelka-6
Stały bywalec
Posty:
412
Rejestracja:
02 kwie 2009, 19:29
Podziękowania:
71 razy
oblicz wektory
Cytuj
Post
autor:
ewelka-6
»
15 paź 2011, 19:09
a-b = [2,0,-8]
a+b = [ 4,6,-4]
\(cos \alpha = \frac{(a-b)*(a+b)}{Ia-bI*Ia+bI}\)
Na górę
ODPOWIEDZ
Podgląd wydruku
Posty: 1 • Strona
1
z
1
Wróć do „Pomocy! - algebra”