Granice, pochodne, całki, szeregi
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
cherryvis3
- Często tu bywam
- Posty: 174
- Rejestracja: 21 gru 2010, 10:23
- Podziękowania: 170 razy
- Otrzymane podziękowania: 4 razy
- Płeć:
Post
autor: cherryvis3 »
Obliczyć w każdym punkcie pochodną funkcji danej wzorem
\(\begin{cases} x^3cos \cdot \frac{1}{x} \ \ \ \ dla x \neq 0\\0 \ \ \ \ \ dla\ \ \ \ \ \ x=0\end{cases}\)
-
domino21
- Expert
- Posty: 3725
- Rejestracja: 27 mar 2009, 16:56
- Lokalizacja: Skierniewice
- Podziękowania: 3 razy
- Otrzymane podziękowania: 1298 razy
- Płeć:
-
Kontakt:
Post
autor: domino21 »
jaki jest argument pod cosinusem?