Próbna matura 2011 - OKE Poznań
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1869
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
-
- Rozkręcam się
- Posty: 75
- Rejestracja: 06 mar 2010, 17:26
- Podziękowania: 3 razy
- Otrzymane podziękowania: 19 razy
- Płeć:
- wrobel93b
- Stały bywalec
- Posty: 674
- Rejestracja: 06 sty 2011, 00:07
- Lokalizacja: Stargard Szczeciński
- Otrzymane podziękowania: 363 razy
- Płeć:
Na necie chodzi coś takiego:
http://questforum.pl/wolek/matematyka.pdf
Nie wiem czy to to, zobaczcie
//Edit
Nawet już odpowiedzi znalazłem:)
http://www13.speedyshare.com/files/2626 ... 0MODEL.pdf
http://questforum.pl/wolek/matematyka.pdf
Nie wiem czy to to, zobaczcie
//Edit
Nawet już odpowiedzi znalazłem:)
http://www13.speedyshare.com/files/2626 ... 0MODEL.pdf
Kiedy mamy dwie rzeczy do zrobienia, dajmy pierwszeństwo tej, która nam się mniej podoba.
- anka
- Expert
- Posty: 6587
- Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
- Podziękowania: 30 razy
- Otrzymane podziękowania: 1117 razy
- Płeć:
Jakieś odpowiedzi są też tutaj:
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/galler ... s=Itemnr=1
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/galler ... s=Itemnr=1
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
-
- Rozkręcam się
- Posty: 75
- Rejestracja: 06 mar 2010, 17:26
- Podziękowania: 3 razy
- Otrzymane podziękowania: 19 razy
- Płeć:
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1869
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
Polecam uwadze nasze rozwiązania arkusza rozszerzonego - w sumie był łatwy, nie było żadnego trudnego zadania.
http://www.zadania.info/d1214/40954
Ciekawostka: popatrzcie na rozwiązanie zadania 6 w kluczu i to zadanie w naszej bazie:
http://www.zadania.info/d272/3097507
Widać gołym okiem, że autor klucza 'mocno bazował' na naszym rozwiązaniu. A jak ktoś nie widzi, to popatrzcie na obrazek do sposobu III - jest wprost skopiowany od nas ze strony. Kto wie, może kiedyś matury będą układane w naszym Kreatorze Zestawów
Zadanie 8 jest moim zdaniem źle sformułowane i niepoprawnie rozwiązane w kluczu - robbo obiecał skrobnąć krótki artykuł na ten temat.
http://www.zadania.info/d1214/40954
Ciekawostka: popatrzcie na rozwiązanie zadania 6 w kluczu i to zadanie w naszej bazie:
http://www.zadania.info/d272/3097507
Widać gołym okiem, że autor klucza 'mocno bazował' na naszym rozwiązaniu. A jak ktoś nie widzi, to popatrzcie na obrazek do sposobu III - jest wprost skopiowany od nas ze strony. Kto wie, może kiedyś matury będą układane w naszym Kreatorze Zestawów
Zadanie 8 jest moim zdaniem źle sformułowane i niepoprawnie rozwiązane w kluczu - robbo obiecał skrobnąć krótki artykuł na ten temat.
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1869
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
- sarni20
- Czasem tu bywam
- Posty: 124
- Rejestracja: 11 mar 2010, 16:26
- Lokalizacja: Tuchola/Gdańsk
- Otrzymane podziękowania: 41 razy
- Płeć:
http://www.zadania.info/n/7460150
tutaj masz wytłumaczone, oke z niewiadomych względów podało taką odpowiedź dosyc sporną ale tak to u nas juz jest
tutaj masz wytłumaczone, oke z niewiadomych względów podało taką odpowiedź dosyc sporną ale tak to u nas juz jest