zad.z Fizyki

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
sszyszka93
Często tu bywam
Często tu bywam
Posty: 180
Rejestracja: 30 mar 2008, 18:13
Podziękowania: 32 razy
Płeć:

zad.z Fizyki

Post autor: sszyszka93 »

zad.1
Oblicz prady I 1,I 2,I 3,I 4,I 5 wskazując kierunek oraz napięcia VAB i VBC

E=10V
R1=10kOhm
R2=22kOhm
R3=39kOhm
R4=22kOhm
R5=18kOhm
Pol
Moderator
Moderator
Posty: 1026
Rejestracja: 01 gru 2008, 10:00
Lokalizacja: Częstochowa
Otrzymane podziękowania: 137 razy
Płeć:

Post autor: Pol »

czy tu czegoś nie brakuje? :) jakis rysunek czy coś
sszyszka93
Często tu bywam
Często tu bywam
Posty: 180
Rejestracja: 30 mar 2008, 18:13
Podziękowania: 32 razy
Płeć:

Post autor: sszyszka93 »

tak brakuje rysunku tylko nie wiem jak go zrobic?
whiner
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 31
Rejestracja: 29 paź 2010, 21:57
Podziękowania: 22 razy
Otrzymane podziękowania: 6 razy

Post autor: whiner »

no nawet w paintcie, wrzuć na serwer i dodaj tu
ODPOWIEDZ