Find an area and help

Zbiory, relacje, logika
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
boyl99
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 1
Rejestracja: 22 maja 2023, 11:05
Płeć:

Find an area and help

Post autor: boyl99 »

I need help: I'm growing plants in a tray and instead of using soil in a tray, I'm using a natural fiber mat that works like soil but without the mess. I would like to buy some of this material for the mat, but would like to know how many trays I can fill to understand the cost per tray.

The inner dimension of the trays is 19.75'' x 9.5''

The mat is 48'' x 96''

How many trays can I level if I cut the mat to fit?
Awatar użytkownika
Jerry
Expert
Expert
Posty: 3543
Rejestracja: 18 maja 2009, 09:23
Podziękowania: 51 razy
Otrzymane podziękowania: 1948 razy

Re: Find an area and help

Post autor: Jerry »

Simple slicing - 20 trays, economical - more, but not more than 24.

I greet You
janusz55
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1625
Rejestracja: 01 sty 2021, 09:38
Podziękowania: 3 razy
Otrzymane podziękowania: 424 razy

Re: Find an area and help

Post autor: janusz55 »

Area of one trays:
\( 19,78" \times 9,5" = 187,625".\)

Area of one mat kuyinto:
\( 48"\times 96" = 4608"\)

If You cut one mat kuyinto, You can fill up to

\( 4608" : 187,625" \approx 24,56 = 24 \) trays.
Awatar użytkownika
Jerry
Expert
Expert
Posty: 3543
Rejestracja: 18 maja 2009, 09:23
Podziękowania: 51 razy
Otrzymane podziękowania: 1948 razy

Re: Find an area and help

Post autor: Jerry »

janusz55 pisze: 22 maja 2023, 21:56 \( 48"\times\ 96" = 4608"\)
\(48"\times\ 96" = 4608\text{ sq in.}\) :idea:

Pozdrawiam
janusz55
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1625
Rejestracja: 01 sty 2021, 09:38
Podziękowania: 3 razy
Otrzymane podziękowania: 424 razy

Re: Find an area and help

Post autor: janusz55 »

Don't be shy!
ODPOWIEDZ