Próbna matura z www.zadania.info
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- anhilatorlukas
- Rozkręcam się
Dzięki, że znów przygotujecie maturke )))) Ta strona to po prostu wybawienie Dzięki za pracę jaką robicie bo to naprawdę pomaga wszystkim, którzy tu zaglądają.. Wielki szacunek dla Was
A co do już napisanych matur to z polskiego poszło mi całkiem przyzwoicie, ale za to po dzisiejszym angielskim trochę się zawiodłem na sobie.. Nie poszło mi tak jak tego bym chciał no ale nie ma co rozpaczać, ważnie, że jestem pewny tego, że zdałem... Chociaż zawsze jakiś niedosyt pozostanie
A co do już napisanych matur to z polskiego poszło mi całkiem przyzwoicie, ale za to po dzisiejszym angielskim trochę się zawiodłem na sobie.. Nie poszło mi tak jak tego bym chciał no ale nie ma co rozpaczać, ważnie, że jestem pewny tego, że zdałem... Chociaż zawsze jakiś niedosyt pozostanie
Wieelkie dzięki, że przygotowujecie kolejną maturę
To naprawdę olbrzymia pomoc dla nas
Osobiście bardzo boję się matury z matematyki... szczególnie po rozszerzonym polskim z kosmosu i wcale nie łatwym angielskim (obydwa, w moim odczuciu, trudniejsze niż na maturze próbnej)...
To naprawdę olbrzymia pomoc dla nas
Osobiście bardzo boję się matury z matematyki... szczególnie po rozszerzonym polskim z kosmosu i wcale nie łatwym angielskim (obydwa, w moim odczuciu, trudniejsze niż na maturze próbnej)...
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008, 21:39 przez chasma, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rozkręcam się
polski bardzo trudny nie był, tylko nie wydaje mi się, że dobrym pomysłem było dawać symboliczny sen do interpretacji... każdy mógł go odczytać zupelnie inaczej, miejmy nadzieje że klucz będzie ruchomy, a egzaminatorzy wyrozumiali co do ang, pisałam rozszerz i poziom był porównywalny do próbnej cke. Miejmy nadzieję że mata nie bedzie trudniejsza, powinna być niby prosta-niż na polibudach, pisali o tym ostatnio w wyborczej.
- robbo
- Administrator
- Podziękowania: 1 raz
- Otrzymane podziękowania: 3 razy
No jest to spory mankament, ale ze względu na sposób działania naszego systemu zarządzania treścią sprawa jest bardziej skomplikowana niż może się wydawać. Na tę maturę nie zdążyłem tego zrobić - zamiast kratek będą układy współrzędnych (a w zasadzie są, bo zestawy są już gotowe).snufkin_ pisze:jedna ważna prośba.... możemy prosić leciutkie kratki w tych pdf`ach?:P po wydrukowaniu lepiej rysuje sie jakies wykresy itp
Co sadzicie o drugiej maturze probnej? Jaka jest Waszym zdaniem - trudniejsza, czy latwiejsza? Ile Wam sie udalo rozwiazac zadan? Jak dla mnie byla ona troche trudniejsza niz poprzednia. Zwlaszcza zaskoczyly mnie zadania nr: 1(b), 5, 6, 7 i 9. Na szczesie rozwiazalem wszystkie . Tylko nie wiem czy poprawnie. A jak u Was z ta matura?
-
- Rozkręcam się