Na UTH Chodkowskiej w Warszawie. Teraz będę zaczynała drugi rok Zarządzania ze specjalnością Zarządzanie i PR w przedsiębiorstwie. Studia ciekawe, trzeba się uczyć bo nauki całkiem sporo, ale podoba mi się tutaj .
A czy podczas studiów pracujecie lub staracie się wykonywać czynności zawodowe związane z przyszłym wykształceniem ? Na przykład, czy bierzecie zlecenia w danym temacie ?
Ja na studia wybieram się dopiero za rok ( jestem w klasie maturalnej ) ale już wiem gdzie i co będę studiować Planuję iść na Mazowiecką Uczelnię Medyczną ( dawna Wyższa Szkoła Mazowiecka ) na położnictwo. Ten kierunek rusza dopiero za rok i to będzie pierwsza niepubliczna uczelnia z tym kierunkiem w kraju
Pracując w systemie zmianowym, poza Łodzią, mam małe dziecko, wybrałam studia on line na Polskim Uniwersytecie Wirtualnym. Nie muszę jeździć na zajęcia, wieczorami przesłuchuję wykłady i wykonuję ćwiczenia na platformie internetowej dla studentów. czasem, gdy mam pytanie do wykładowcy po godz. 24.00 muszę poczekać do rana na odpowiedź, jednak nie jest to większa przeszkoda.