Wytrzymałość materiałów- siły działające w prętach

Pytania o rozwiązania zadań.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
wiala35
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 2
Rejestracja: 23 cze 2020, 21:23

Wytrzymałość materiałów- siły działające w prętach

Post autor: wiala35 »

https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

ogólnie to w tym folderze są dwa zestawy zadań z tego materiału, a także pomoce naukowe z których można kożystać. Nie mogę zrozumieć tego naukowego bełkotu. Odpowiedzi do zadań przyjmę z wdzięcznością (jak najszybciej bo to zaliczenie :shock: :? ) ale jakby ktoś się pokusił o wytłumaczenie to byłabym zobowiązana ;)

(ogólnie to przyjmę każdy pomysł na rozwiązanie tych zadań)
z góry dzięki :D
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6268
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Re: Wytrzymałość materiałów- siły działające w prętach

Post autor: korki_fizyka »

https://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=49&t=12617 i to "ż" mnie bardzo źle nastraja :(
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
ODPOWIEDZ