zależności

Pytania o rozwiązania zadań.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
agusiaczarna22
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 271
Rejestracja: 05 lis 2013, 15:46
Podziękowania: 216 razy
Otrzymane podziękowania: 2 razy
Płeć:

zależności

Post autor: agusiaczarna22 »

Uzasadnij zależności:
a)\(Int A= A \bez \partial A\),
b) \(\overline{A}=A \cup A^d\),
c) \(\overline{A_d}=\overline{A}^d\),
d)\(A \subset B \So A^d \subset B^d\).
Proszę o pomoc.
ODPOWIEDZ